Mount & Blade birçok beta versiyondan sonra artık piyasaya çıkacak gibi görünüyor. Öyleki, Paradox Interactive ve 2005'den bu yana çalışan TaleWorlds işbirliği ile oyunu raflarda göreceğiz. Halen daha üstümdeki şoku atlatamadım! 2005 Haziran'ında Oyuncu adlı derginin verdiği CD'den oyunu oynamıştım ve LvL 5'de bütün River Pirates'leri öldürerek, hilesiz şekilde tüm görevleri ve orduları bitirerek. Ve lvl 6'ya gelmeden oyunu defalarca save edip yeniden açmak hoşuma gidiyordu. "Bir gün bu oyunu da alacağım" demiştim. Bu oyunun kapağını görmek bile azıcık da olsa beni duygulandırdı. Oyunu ilk oynayanlardan biri olarak Armağan ve İpek'e teşekkürlerimi ediyorum. Keşke herkes sizin kadar çalışkan olsa
Muhtemel Sistem Gereksinimleri
512 MB ramlık bir kişisel bilgisayar
Grafik kardı 64 MB hafıza
En az Windows 98'de oynanabilir
700 MB Hard Diskte boşluk
Forumda hortlamaya başlayan "M&B Eylül'de çıkacakmış" konularının aksine daha çok bilgi verme gereği duydum. Mount &Blade'yi tanıtan her site, her dökümanda şuna dikkat çekiliyor; "Fantastik elementler yok". Herkesin fantastik RPG'lere merak sardığı bu ortamda M&B bence bütün rakiplerini kenara itecek gibi. Savaşlardaki tümsekler, ağaçlar, derelerin taktiksel özelliği de bir çok yazarın dikkatini çekmiş. Oyunu referans ettiğim kuzenim özellikle de at kullanımının kendisini heyecanlandırdığına dikkat çekiyor. M&B'ye en çok benzeyen oyun -araştırmalarıma göre- Gothic. Ama Gothic biraz daha fantastik. Google amca'ya teşekkürler
Tıkla İndir Direk Link !::::::
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tıkla İndir Direk Link Türkçe Yama::::::
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN
CRACK YAPIMI
Crack'le oyunu full yapmak(mutlaka okuyun):
Crack'i indirdiğiniz zaman uniloader.exe'i oyunun klasörüne atın ve çalıştırın.Çalıştırdığınızda menüde activition penceresi açılacak.Orada
Enter Your Serial Key'e tıklayın.Orada Manual Activation'a tıklayın.Sonra bütün kutulara AA yazın.Ok deyin ve
artık oyununuz full oldu.Keyifle oynayın
İste bölle kardesler iyi oyunlar
- Alıntı :
- Alıntıdır!!